Huawei P20 Pro získal ocenenie EISA – Best Smartphone of the Year

Huawei Consumer Business Group (CBG) dnes získala štvrté ocenenie od Expert Image and Sound Association (EISA), združenia 55 najrešpektovanejších technologických magazínov na svete. Model Huawei P20 Pro bol označený ako najlepší smartfón EISA pre rok 2018 – 2019.

Tip redakcie: Mobilné telefóny, smart hodinky, tablety a príslušenstvo za akciové ceny.

Pre nás je najväčšou odmenou to, že vytvárame zariadenia, s ktorými si naši klienti môžu vychutnať fotografovanie. Smartfón Huawei P20 Pro ponúka množstvo funkcií, ktoré im pomáhajú zachytiť dôležité momenty,” hovorí Li Changzhu, viceprezident Handset Business, Huawei Consumer Business Group.

Štyri EISA ocenenia pre Huawei v priebehu šiestich rokov

Ide o šiesty rok po sebe, kedy získala spotrebná elektronika od Huawei nomináciu od EISA expertov a zároveň štvrté ocenenie ako top produkt. V minulých rokoch si odniesli výhru smartfóny Huawei P10 aj P9 a smart hodinky Watch 2.

EISA vybrala telefón Huawei P20 Pro ako “najpokrokovejší, najinovatívnejší a technicky prvotriedny smartfón všetkých čias” a tiež ako “dokonalého spoločníka pre užívateľa a trendsettera v oblasti mobilnej fotografie”.

Revolučný trojitý fotoaparát v ocenenom modeli, ktorý vznikol v spolupráci s nemeckou značkou Leica, sa môže pochváliť najväčším počtom pixelov spomedzi všetkých mobilných konkurentov. Navyše prináša 3-násobný optický a 5-násobný hybridný zoom s optickou stabilizáciou riadenou umelou inteligenciou (Huawei AIS – AI image stabilization). Práve vďaka tejto technológii je po prvýkrát možné fotiť ostré nočné snímky aj bez použitia statívu

Prvý čipset na svete s umelou inteligenciou

Vďaka prvému chipsetu na svete s umelou inteligenciou zabezpečuje zariadenie rýchlu a bezproblémovú používateľskú skúsenosť. EISA experti nevynechali ani zmienku o 4 000 mAh batérii, ktorá pozicionuje vlajkovú loď od Huawei medzi zariadenia s najväčšou kapacitou.

Čínsky výrobca nezabúda ani na vizuálnu stránku a elegantný dizajn modelu P20 Pro podčiarkuje takmer bezrámčekový displej a unikátne farebné prevedenie, ktoré mení farbu podľa dopadu svetla.

HUAWEI P20 Pro reprezentuje víťaznú kombináciu úžasného hardvéru, optiky a umenia,” znie rezultát expertov z EISA.

Združenie EISA zahŕňa žurnalistov-expertov z 27 krajín vrátane USA a Austrálie, ktorí pokrývajú široké spektrum tém spotrebnej elektroniky. Každoročne jej členovia nominujú niekoľko výnimočných produktov v šiestich kategóriách: fotografia, mobilné zariadenia, Hi-Fi, domáce kino – audio, domáce kino – displej & video a elektronika v automobiloch. Nominácie sú následné predstavené na výročnom zasadnutí a po porade hlasuje fórum za víťaza každej kategórie.

Víťazi budú oficiálne menovaní na veľtrhu IFA v Berlíne na špeciálnom odovzdávaní cien 31. augusta .

Informácie zo sveta Huawei Consumer BG nájdete denne aktualizované na:

URL: https://consumer.huawei.com/sk/
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby spoločnosti Huawei sú k dispozícii vo viac ako 170 krajinách a používa ich tretina svetovej populácie. V roku 2018 sa spoločnosť umiestnila na 2. mieste v dodávkach smartfónov. Šestnásť R&D (výskumných a vývojových) centier bolo založených v USA, Nemecku, Švédsku, Rusku, Indii a Číne. Huawei Consumer BG je jednou z troch business divízií spoločnosti a sústreďuje sa na smartfóny, PC a tablety, nositeľné zariadenia a cloudové služby. Globálna sieť Huawei je postavená na 20 rokoch bohatých skúseností v telekomunikačnom priemysle a jej cieľom je prinášať najnovšie technológie spotrebiteľom na celom svete.

Napíšte komentár

Napíšte hľadané slovo / slová a stlačte ENTER