Huawei predstavuje cenovo dostupný tablet MediaPad T5

Spoločnosť Huawei prichádza na trh s novinkou – najnovším tabletom MediaPad T5. Najnovší prírastok v rodine tabletov Huawei sa vyznačuje nízkou hmotnosťou a štíhlym telom, ktoré je plné moderných technológií a užívateľsky prívetivých funkcií.

Tip redakcie: Mobily, PC, Hry a kancelária za super ceny od overeného obchodníka

MediaPad T5 disponuje 10,1- palcovým IPS displejom s Full HD rozlíšením 1920 x 1200 pixelov a jemnosťou 224 ppi. V kombinácii s pomerom strán 16:10 predstavuje ideálny nástroj pre prehrávanie Full HD videí. Dvojité stereofónne reproduktory sa starajú o solídny zvukový zážitok. Hoci je telo prístroja vyrobené z odolného kovu, váži iba 460 gramov.

O výkon zariadenia sa stará 8-jadrový procesor Kirin 659, ktorý umožňuje plynulý chod niekoľkých aplikácií súčasne. Model je vybavený 2 GB RAM a 16 GB vnútornej pamäte. Tu môžete ešte rozšíriť o kartu microSD. MediaPad T5 beží na najnovšej verzii operačného systému Android 8.0 s užívateľskou nadstavbou od Huawei EMUI 8.0 a podporou sietí 4G, 3G, 2G a, samozrejme, WiFi.

Výrobca myslel aj na používateľov, ktorí svoje zážitky radi zvečňujú. Tablet vybavil 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním, pričom o selfie fotky sa stará predný fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx. Vďaka štedrej kapacite batérie (5100 mAh) si môžete vychutnať všetky tieto funkcie a zábavu dlhé hodiny bez nutnosti nabíjania.

Zakrivené telo a nízka hmotnosť predurčujú MediaPad T5 na pohodlnú manipuláciu a problém mu nerobí ani dlhá práca. Vývojári mysleli aj na zdravie užívateľov – do tabletu zabudovali 5 režimov, ktoré zabezpečia ochranu vášho zraku a znížia nároky kladené na vaše oči. Zariadenie, napríklad, užívateľa upozorní na ideálnu pracovnú vzdialenosť (v prípade, že je tvár od tabletu vzdialená menej ako 25 cm). Na základe toho je možné nastaviť inteligentné zoslabenie jasu displeja, prípadne prechod do režimu, ktorý filtruje modré žiarenie.

Samozrejmosťou je bohatá softvérová výbava, ktorá obsahuje aplikácie na úpravu a editáciu dokumentov či GPS navigáciu. Nechýba obľúbený 3,5 mm konektor pre pripojenie slúchadiel alebo funkcia Huawei Share. Tá umožňuje synchronizovať obsah tabletu so smartfónmi Huawei alebo počítačom s operačným systémom Windows a Mac. Vďaka tomu umožňuje bezdrôtové a bezproblémové zdieľanie súborov medzi jednotlivými zariadeniami.

Na slovenskom trhu je Huawei MediaPad T5 dostupný v čiernej farbe. V maloobchodných predajniach ho nájdete od 20. augusta vo verzii Wi-Fi v uvádzacej cene 199 eur. Operátor Orange zaradí do ponuky v priebehu septembra LTE verziu v cene 210 eur.

Informácie zo sveta Huawei Consumer BG nájdete denne aktualizované na:

URL: https://consumer.huawei.com/sk/
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby spoločnosti Huawei sú k dispozícii vo viac ako 170 krajinách a používa ich tretina svetovej populácie. V roku 2018 sa spoločnosť umiestnila na 2. mieste v dodávkach smartfónov. Šestnásť R&D (výskumných a vývojových) centier bolo založených v USA, Nemecku, Švédsku, Rusku, Indii a Číne. Huawei Consumer BG je jednou z troch business divízií spoločnosti a sústreďuje sa na smartfóny, PC a tablety, nositeľné zariadenia a cloudové služby. Globálna sieť Huawei je postavená na 20 rokoch bohatých skúseností v telekomunikačnom priemysle a jej cieľom je prinášať najnovšie technológie spotrebiteľom na celom svete.

Napíšte komentár

Napíšte hľadané slovo / slová a stlačte ENTER